Frambozenbrownies

benodigdheden
  • Dit recept is van M. Basen te Delft (deelname bioscoopbonnenactie winter 2009/2010)
  • 450 g Van Gilse Kristalsuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 4 eieren
  • mespunt zout
  • 1 kopje (±3 dl) bloem
  • 1½ kopje (diepvries) frambozen
  • 1 pakje roomboter
  • 4 volle eetlepels cacao
bereiding
Verwarm de oven voor op 175ºC. Smelt de boter en roer de cacao erdoor. Klop de eieren met de suiker en vanillesuiker schuimig. Voeg zout en bloem toe en meng alles door de cacaoboter. Voeg als laatste de frambozen toe en roer het mengsel heel voorzichtig nog een keer door. Bekleed de bakvorm met vetvrij bakpapier en giet het beslag erop. Bak de brownies in de oven in 30 tot 45 minuten gaar. Eventueel na het bakken de oven uit zetten maar niet openen en de brownies in de oven laten afkoelen.


Top