Blondies met frambozen

benodigdheden
bereiding
Bereidingstijd 30 minuten, waarvan 10 minuten voorbereidingstijd. Verwarm de oven voor op 150 graden. Smelt de chocolade “au-bain-marie’. Breek hiervoor de chocolade in stukjes en doe ze in een kom of pannetje. Plaats op een iets grotere pan met een laagje kokend water op het vuur. Wel blijven roeren om aankoeken te voorkomen. Meng ondertussen in een andere kom de eieren met de basterdsuiker en de vanillesuiker. Roer er de vloeibare en gesmolten chocolade door. Tenslotte de bloem boven de kom zeven, het bakpoeder toevoegen en tot een gladde massa roeren. De frambozen door het beslag roeren (houd enkele frambozen achter). Voorzichtig roeren om de vruchten niet te beschadigen. Alles in het bakblik scheppen en de achtergehouden frambozen er overheen verdelen. De vorm voor 35 minuten in de voorverwarmde oven plaatsen. Verwijder de vorm en laat het gebak afkoelen. Tot slot, bestuiven met poedersuiker en daarna in vierkantjes snijden.

Top