Zelf jam, confiture, gelei of marmelade maken kan het hele jaar door met de Van Gilse Geleiproducten. Het is eenvoudig en leuk en je kunt een ander ook blij maken met een potje eigengemaakte jam. Het Van Gilse assortiment bestaat uit drie verschillende soorten, waarmee je zelf kunt bepalen hoe zoet je het wilt maken.
Op deze pagina zie je de fruitkalender, zodat je een idee hebt wanneer welk fruit het beste verkrijgbaar is. Ook kun je het Van Gilse etikettenboekje gratis bestellen! Hierin staan de ’twaalf geboden’ van jam maken, allerlei leuke etiketjes voor op je jampotjes en de basisrecepten met onze Geleiproducten.
Basisrecepten
Ongezoete jam
Wil je ongezoete jam, gebruik dan Van Gilse Geleipoeder.
Halfzoete jam
Wil je toch iets gezoete jam maken, dan kies je onze Geleisuiker Speciaal.
Zoete jam
De traditionele jam maak je het beste met het kilopak Van Gilse Geleisuiker.