We hebben de meest gestelde vragen op een rijtje gezet om je snel te helpen. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over onze producten, bakken, jam maken, gebruiktips en bewaaradvies.
Staat je vraag er niet tussen? Laat het ons weten via onze contactpagina. We helpen je graag verder!
Wat betekent de '℮' achter het gewicht op de verpakking?
Wat betekent de geprinte code beginnend met een ‘L’?
Welke producten zijn allergenen en glutenvrij?
Met welke suiker kan ik het beste bakken?
Hoe lang is basterdsuiker houdbaar?
Mijn basterdsuiker is hard geworden. Wat kan ik hieraan doen?
Wat is basterdsuiker?
Hoe kan ik de Van Gilse producten het beste bewaren?
Hoe lang zijn Van Gilse producten houdbaar?
Hoe lang is Geleisuiker houdbaar?
Kan ik de geleiproducten door elkaar gebruiken?
Waarom zit er plantaardige olie in de geleisuikers?
Wat is het verschil tussen Geleisuiker en Geleisuiker Speciaal?
Wat voor bindmiddel zit erin geleisuiker en geleipoeder?
Hoe kan ik dunne jam voorkomen?
Wat kan ik doen aan te dikke jam?
Wat zijn pectine rijke en arme vruchten?
Hoe lang is kristalsuiker houdbaar?
Zitten er dierlijke ingrediënten in kristalsuiker?
Hoe lang is poedersuiker houdbaar?