Zomerfruit met wodka-room

benodigdheden
bereiding
Fruit wassen en schoonmaken. 4 aardbeien en 4 frambozen apart leggen voor de garnering evenals 2 koekjes en 8 pistachenootjes. Slagroom stijfkloppen met de helft van de poedersuiker. Geitenkaas luchtig kloppen met rietsuiker en maanzaad. Hier de slagroom, wodka en citroensap door spatelen. Overige koekjes grof verkruimelen en mengen met de pistachenootjes. Aardbeien en frambozen elk afzonderlijk mengen met een eetlepel poedersuiker. Aardbeien verdelen over 4 grote wijnglazen en daarover een derde van de romige kaasmassa scheppen. Dan de koekjes verdelen over de glazen, gevolgd door weer een derde van de kaasmassa. Afsluiten met een laag frambozen en bovenop de laatste geitenkaas. Garneer elk glas met een aardbei, framboos, 2 pistachenootjes, een half koekje en een muntblaadje. Direct serveren.


Top