bereiding
Meng in een kom de gist, bloem, suiker en voeg een snufje zout toe
Maak een kuiltje in het midden en schenk er het water in
Kneed het geheel tot een soepel deeg
Leg het deeg in een beslagkom en dek deze af en laat het deeg 1 uur rijzen
Verwarm de oven voor op 250° C
Bekleed de bakplaat met bakpapier
Maak het fruit schoon en halveer de aardbeien
Meng de kwark met de crème fraîche
Rol het deeg na het rijzen met een deegroller op de bakplaat uit tot een dunne lap
Smeer het mengsel van kwark en crème fraîche op het deeg
Beleg het deeg met de helft van de aardbeien en blauwe bessen
Plaats de bakplaat in het midden van de oven
Baktijd 15-20 minuten op 210 °C
Maak de perziken schoon en snij ze in partjes en meng met de Van Gilse Fijne kaneelsuiker
Laat in een steelpan de roomboter smelten
Voeg de perziken met het kaneelmengsel toe en laat karamelliseren tot een mooie lichtbruine kleur
Haal de bakplaat met de zoete flammkuchen uit de oven en beleg met deze met de resterende verse vruchten
Leg de warme kaneel perziken op de flammkuchen en druppel wat karamelsaus over de flammkuchen
Finishing Touch: bestrooi de flammkuchen met Van Gilse poedersuiker