Munt-bramentaart

benodigdheden
bereiding
  • Verwarm de oven voor op 175 C°
  • Vet de bakvorm in en bestrooi deze met wat bloem
  • Smelt langzaam de boter in een pannetje
  • Doe de eieren in een beslagkom en mix deze met de Van Gilse witte basterdsuiker tot een luchtig m engsel
  • Voeg de helft van de gesmolten boter ,zout en de crème fraiche en melk toe en klop door tot een glad beslag
  • Giet het beslag in de bakvorm en voeg de bramen toe
  • Druppel de boter over het mengsel in de bakvorm en zet de taart in het midden van de oven
  • Bak de taart 45 minuten
  • Snijd de munt in reepjes (ongeveer 2½ lepel)
  • Haal de taart uit de oven en bestrooi de taart met poedersuiker en de helft van de munt
  • Als de taart is afgekoeld voor het serveren nog bestrooien met poedersuiker en munt
  • Eet smakelijk!

  • Top