Van harte welkom op onze website! Hier willen we je ieder seizoen inspireren met nieuwe recepten en handige tips. Uiteraard besteden we ook veel aandacht aan het zelf bereiden van jam en gelei. Wij hopen dat je op z’n minst lekkere trek krijgt van de nieuwe site en mocht je vragen of suggesties hebben, we ontvangen ze graag: consumentenservice@suikerunie.com. Op dit adres ontvangen we ook graag je eigen recepten, die we dan op de site kunnen plaatsen.


kleurplaat

Maandrecept april

Panna cotta met framboos en bosbes


Twee gelatine blaadjes laten weken in schaal met koud water. Het vanillestokje halveren en open splijten. De zaadjes eruit halen en in een pan met de melk, slagroom en suiker (en het lege stokje) doen en op een laag vuur verwarmen. De twee gelatine blaadjes uit het water halen, uitwringen en toevoegen aan het warme mengsel… Lees meer »

ActueelVan Gilse Schenkstroop met slimme dop

Onze Schenkstropen, de Originele en Karamel, hebben een nieuwe uitstraling gekregen. Maar nog leuker, ze hebben meer inhoud en zijn voorzien van een slimme anti-lekdop. Hierdoor behoort knoeien tot de verleden tijd.

Nu te koop bij de volgende supermarkten: Jumbo, Dirk, Deen, Dekamarkt, Hoogvliet, Jan Linders, Spar, Coop, Plus en Albert Heijn supermarkten.

Top