Van harte welkom op onze website! Hier willen we je ieder seizoen inspireren met nieuwe recepten en handige tips. Uiteraard besteden we ook veel aandacht aan het zelf bereiden van jam en gelei. Wij hopen dat je op z’n minst lekkere trek krijgt van de nieuwe site en mocht je vragen of suggesties hebben, we ontvangen ze graag: consumentenservice@suikerunie.com. Op dit adres ontvangen we ook graag je eigen recepten, die we dan op de site kunnen plaatsen.


kleurplaat

Maandrecept juli

Frisse limoen-kersen confiture


Kersen wassen en verwijder de pitten en snij de kersen daarna in stukjes. De limoen schoonmaken en de schil raspen en de vrucht persen. Strooi de Van Gilse geleisuiker speciaal samen met de limoenrasp en 2 eetlepels limoensap over en door de kersen en roer dit mengsel goed door elkaar. Breng dit mengsel… Lees meer »

ActueelVan Gilse Schenkstroop met slimme dop

Onze Schenkstropen, de Originele en Karamel, hebben een nieuwe uitstraling gekregen. Maar nog leuker, ze hebben meer inhoud en zijn voorzien van een slimme anti-lekdop. Hierdoor behoort knoeien tot de verleden tijd.

Nu te koop bij de volgende supermarkten: Jumbo, Dirk, Deen, Dekamarkt, Hoogvliet, Jan Linders, Spar, Coop, Plus en Albert Heijn supermarkten.

Top